Jag är fullt medveten om att mitt bloggande minskat. Minskat ganska ordentligt. Men nu är det så. Har jag något superintressant eller döviktigt (som innehållet innan sommaren, hmrf - kanske inte!) att skriva, då kommer jag uppdatera - tror mig. Tills dess, håll tillgodo med lite bilder med tillhörande texter då och då.


Vin & middag på torsdagkvällen. Fina vänner man har ändå, tänka sig.



Kräftskiva på Tallis. Jag hade bakat och lagat mat i två dagar, resultat blev uppskattat och himla tur var väl det. 


Utekväll i Göteborg! Picknick i slottsparken och sen en sväng på andra lång! Kul :D



Nu gör jag ju praktik! På matmagasinet, en tidning för Aller media. So far so so good. Allt från att skriva kokboksrecensioner till att formatera (jul!-) recept till tidningen och hemsidan. Och så underhåller jag de sociala medierna. Förra veckan bakade jag och lagade mat också. Provade recepten inför nästa nummer som kommer ut i mitten av september.

I helgen var det fullt upp:
Åkte en mysig snabbis till Mellby på fredagen. Tillbaka till Malmö på lördagen för inflyttningsfest hos Lisbeth och sen träffade jag Amanda, Filip, Sara & Viktor på lila torg :) Tre kul grejer.



Jag tar mig friheten att anta att ni förstår vilken bild som hör till vilken tillställning.

Igår efter jobbet träffade jag Lina & Sune. Vi åt en god picknick i en park och Sune började med att kissa på mig, efter det var han så fruktansvärt otroligt söt. För mindre uppdaterade läsare är Sune Linas nya valp :) 


Nu är lunchen slut och jag ska skriva lite om surströmming och göra ett recept på pepparkakshus - toppen!

/AK