Yoo bro's!!

Nu sitter jag upp i sängen och njutar av att vara pigg, glad och på mycket bra humör. Mitt liv förtillfälligt är; felfritt! Hur sjukt bra är inte det? Mitt liv är felfritt, ha jag säger det igen - felfritt. Fritt från fel, underbart. Lovely&felfritt.

Fredags var dödsbra. Jag hade så otroligt roligt. Bilder ska ni få, kanske ikväll om ni har tur. Igår vaknade jag och Amanda hemma och hos Ida och hennes gulliga farfar&farmor hade tillagat en super-frukost, mums och tack! (Inte för att jag tror att de läser min blogg i o försig ;) ) Sen gick vi i regninga varberg lite ooch sen åkte vi hem. Resterande dag gjorde jag inte många knop och tröttheten kom smygandes. Därav beslut om lugn hemmakväll med underbara Stina, ljuvliga mamma och bästa pappa. Vi åt värsta goda maten och kollade på Champions leauge-finalen och till och med jag tyckte det var bra. Killarna var ju bra som vanligt men det var faktiskt en bra match och så, också.

Idag är det mammas dag. Hon är helt otrolig och förtjänar sin egna dag.



Här är hon. Söt som få, som ett plus liksom, ha!

Nu ska jag kolla ett avsnitt Hellcats (kick-ass bra tvserie som har sugit sig fast i mig och vägrara släppa.) och sen ska jag klippa gräset. Efter det ska jag till mormor och fika och efter det ska jag springa, äntligen!

Tack för mig, hej!
/AK