Imorgon är det december, tror inte mmånga är gladare än jag. Kanske dom som tar körkort, vinner jättemassa pengar, får en bebis, gifter sig (på en onsdag), fyller år eller så. Men jag är väldigt glad i alla fall, bara det jag vill säga egentligen.

Jag myser, känner att den harmoniska tillvaron som kommer imorgon redan börjat nosa sig fram lite. Jag är klädd i ny julklädsel, en röd volourdress av supergosig kvalitet - jag liksom triiivs i läget just nu.
Har börjat smyga in kommentarer som att det snart är dags för julgran, nu bör vi väl sätta in granen och vi sätter väl in julgranen tidigt iår till mamma och pappa -hoppas! :D

Dagen har varit rätt seg, skolan och sånt, religonsplugg, spinning och kött.
Nu är det jul hos mig, eller i mitt rum har det varit det i nästan två veckor men nu är min aura, min själ och för hoppningsvis min omgivning lite mera i fas.

Imorgon är snöbbolskrig av högsta prioritet;



Riktigt roligt en tisdagkväll.. Min syn angående snökanonen är ju helt hysteriskt kul. Skrattar lite nu igen faktiskt... Nu ska jag ta av mig min julklädsel och imorgon när jag vaknar ska jag ta på mig den igen för då är det december. Kanska ska gå runt och julmysa i morogn i skolan. Då hade alla velat gå omkring och gosa och krama på  mig hela dagen, ja - för så gosig och mysig är julklädseln.

Godjul!
/AK