.. helt underbart, förjävla löjligt kul till och med. Helgen har varit underbar. Fantastisk. Mysterisk. Spännande. Händelserik. Varm. Kall. Svettig. Blåsig. Trevlig. Full. Ljuvlig. Go. Fräch. Chill. Party. Väner. Mat. Cocacola light beroende. Sommar. Sommar. Sommar. Midsommar!

Vi har haft det bra helt enkelt. Jag orkar inte skriva så långt som alal andra gör, så jag skriver lite kort. Jobbade fredags, åkte upp till smögen fredag. Gjorde oss fina fredag. Åt god mat fredag. Förfestade fredag. Åkte till Baden, fredag. Kom in på baden, fredag. Dansade, svettades tog en nypa luft och fortsatte danen och svetten. Vi hade en sjukt bra kväll. Lördag, vakna. Pressa, chilla. Bryggan. Sen sola mer, sen livemusic på bryggan. Partyssuget började växa och vi korkade upp. Party med massa folk på klipporna med dj, kul. Något kallt. Efter det en sväng på bryggan, kul. Söndag, det började kännas att partymoodet hade varit med i ett par dagar. Chill och glass med turteduvorna. Senare sol, gott. Chill på bryggan med helgens skvaller, en påse sommargott-godis och smögenröra och makgrill.

I morse kände jag av Smögens heta liv. Halv fem åkte jag från smögen, med underbara Jörgen, för att hinna hemtill min körlektion som började klockan sju. Sen var det jobb och nu är jag här. Jag är lite trött och ska gå och lägga mig strax, imorgon är det jobb igen.

Om fyra veckor är vi på Rhodos. Sjukt! Vi har tappat ett par mandat, men vi får hoppas vi klarar oss ändå. Jag längtar i alla fall helt sjukt mycket och kan inte sitta still när jag tänker på vår kommande semester. 

Nui blev detta lite långt ändå, oj! Men men, bilder kommer senare.. om ida har tagit några? :)

Puss och kram!
/AK