Då var det tentaskriv på schemat igen! Känns inte längese jag satt här och tyckte synd om mig själv, men närmare fem veckor har gått och då var det dags igen. Jag sitter och kollar på ett polititkst klipp om och om igen för att hitta nya små aspekter som avgör hur vi tolkar det. Jag är inte alls trött på dem nu, ne verkligen inte.
 
Jobbet i lördags gick bra, mycket folk var det och mycket nytt är det fortfarande men jag lär mig mer och mer och snart ska jag nog bli bra ;D Efter jobb hängde jag med Mackan! I går var det jobb igen, men bara några få timmar, sen cyklade jag till Elin för lite genomgång av tentan för att sedan koma på att jag hade bokat träningspass. Fick då vääääldigt brottom och cyklade hem så fort att jag knappt hade behövt träna för jag blev så anfådd och svettig. Men jag tränade ändå, då blev jag ännu tröttare och ännu svettigare. Avslutade kvällen med sex and the city-avsnitt tills jag somnade i soffan. 
 
Nu har jag precis ätit goda plättar och ska nu fortsätta skriva ett par timmar till.. Imorgon & på onsdag blir det jobb igen!
Nehe nu kallar Stuart Hall på mig och säger att han vill ha mer uppmärksamhet, suck!
/AK