Hej!

Midsommar är över och roligaste på länge! Tre dagar på ljuvliga Smögen i Lillieroth's underbara hus. Vi har levt som packade sillar och vi har trivts väldigt bra med det. Fredag - midsommarafton - började ganska tidigt med frukost, handling, skapande av kransar, iordningfix och matlagning innan alla var på plats. Då var det allsång, middag och alkohol som var mest populärt! Vi fortsatte mot klipporna och avslutade på bryggan.



Lördag - midsommardagen - var minst lika bra! Sol och (för vissa) bad hela dagen. Sen gick vi till Amandas jobb och åt Tapas. Dögott och en bra uppladdning för kvällen som skulle fortsätta på klipporna och Sea Lodge. Liveband, sång, vin, underbart sällskap, solsken och ja, allt var helt fantastiskt! Sen fortsatte även denna kväll på en alldeles ovanligt vanligt tuff, go och stencool brygga - I SMÖGEN!



Bilderna har jag bokstavligt talat snott av Amanda - mina kommer ( som vanligt ;D )
Nu i efterhand kan man klaga lite då man har blivit sjuk. Meen men vafan? Det var det värt och varje gång jag hostar tänker jag på helgens goa stunder och så hostar jag nästan med glädje en gång till.

Nu ska jag göra frukost som ska avnjutas i solen men världens snyggaste lillasyster. Sen ska jag ta med mig henne till Borås och handla, äta, kika och fika :)

/AK