Inlägget jag skrev i går på förmiddagen ville inte riktigt igår, han kör idag istället!)

Jahe jahå!
Idag är det fredag och sen jag skrev sist har det varit en så kallad berg-och dalbana! Måndag, tisdag och onsdag (alltså förra veckan då) var jag ju fortfarande hemma :) Måndagen bestod av klippning av min snälla & begåvade vän Ida, mysfrukost med friends och sedan Gekås! Skit inhandlades, go-mat åts och bilen tappades bort - allt i sin ordning :p

I tisdags åkte jag och hämtade upp Amanda i Borås för att sedan hämta upp Pia & Carro :D Tydligen exakt ett års sedan vi sågs då och det var jättejätte kul att äntligen ses igen :D Vi gick på stan, åt lunch som blev en massiv fika, handlade, lagade god mat, kollade tv & film. Och framför allt snackade och skrattade :D Mycket att ta igen, så kul!

På onsdagen sen gick Wilma och kag till bästa mormor på köttbulle-lunch :D Sen åkte jag mot Halmstad för att hämta upp klara för en kväll i Malmö (hon skulle på utbildning med sitt jobb på torsdagen!) -vi åt god fisk och hade mysigt :) Sen börjar helvetet.

Jobb i torsdags, gick helt ok! Sen på kvällen när jag kommer hem blir det kaos. Massa strul med skolan registrerad men ändå inte antagen, en struken plats på mitt eget program och en ordentlig panikångestattack-liknande upplevelse! Efter en vecka men löjlig ångest, sjuk ovisshet och extrem förvirring löste det sig äntligen igår och jag har en plats - jises!
Det har i dessa dagar ändå varit rättså skönt att ha jobbat 8 i rad, just för att inte tänka på skiten.

Jag var på stan med Elin igår - firade med sushilunch :D Sen mötte vi upp Ebba & Emelie och gick på den nya invigningen av triangeln :D Det bästa av allt - nicecream! Ett glass ställe utan glass, med frozen yoghurt istället :D Jag toppade min med alldeles för mycket choklad i alla färger och former så den blev ju långt ifrån nyttig, men det går att göra dem nyttiga :p Min var i alla fall sjukt god!

På kvällen var vi ute och åt med jobbet, supergod lax!

Idag har jag varit ute på långpromenad och lyssnat på sommarprat och ikväll blir det Dahlby för idag kommer Mackan hem :D :D :D

Adjös!
/AK