¡ Hola Chico y Chica !

(Hej kille och tjej, jag vet inte hur man böjer till plural, så känn dig träffad!) 

Ja, jag packar och packar, jag lyssnar på bra musik också. Ibland dansar jag och så tar jag en hals tablett var fjärde timmar ungefär. Jag har ´kollat hm katalogen och ska beställa en mycket läcker bikini, visar bild längre ner. Idag har jag inte gjort mycket men de sakar jag har gjort har varit bra.. Jag har spelat lite sims, det är bra för.. eh fantasin! Jag har varit ute med hundarna, det är bra för motionen och lungorna! Jag har ätit en mycket god lunch det är bra för kroppen! Jag har packat, det är bra för stressfaktorn och resan! Jag ska strax gå ner och göra bröd och soppa, och det är bara bra helt enkelt :-D

Igår var vi och hade det flott och gott och pys och mys hos Lisa, vi pratade en hel passa tissel tassel sus och bus, vi pratade om helgen, vi berättade hur det var för Bellab ;-) Så nu är vi alla på samma uppdaterade nivå. De andra körsbären pratade en hel del och nyår och jag satt och tänkte på hur mycket solskyddsfaktor jag ska ta första, andra och tredje dagen, vad jag skulle ha för klänningar på mig varje kväll och vila stränder jag skullle välja första andra och tredje dagen ..




Khaki eller blå ? Det är frågan..

Nu kom mamma hem med fisk och vetemjöl, pusskram pusskram! Ha ett underbart slut på 2009 och en underbar start på 2010! Jag ska fira båda delar på stranden i Las Palmas på Gran Canaria, ahh!

/AK