Sist jag skrev var det trsdag morgon.. Det betyder att det är nästan en hel vecka sedan sist. Anledningen till den uteblivna bloggningen är ju som vanligt att jag inte har varit hemma, att jag inte har haft tid eller att jag har haft annat mycket roligare ting för mig. 
 
Drar en lite sumering här:
 
Torsdagen bestod av jobb & helg-packning. 
 
Fredagen däremot - den börjades med springtur för att sedan bli upphämtad av mamma, pappa & Steken. Vi åkte vidare mot Löderup där Moster Lisbeth har stuga :) Där var även mormor, kusinerna Pernille och Nina samt Peter och så lilla förtjusande Sally :) 
 
        Vi solade, badade, spelade minigolf, lekte och gullade (de sista två med Sally då jag!). Vi åt sjukt god mat också och hade det trevligt trevligt.
 
På lördagen var det dags för jobb igen så efter frukost och lek med Sally tog jag tåget mot Malmö igen :) 
 
Ja ni ser ju på bilderna - att Sally var rättså bra mycket i fokus och det andra sakerna som skedde inte ens fick vara med på bild :p Men hur söt får man vara egentligen? :)
 
Efter lördagens jobb var det dags att åka ut mot det skånska landet där Markus kompis Andreas stälde till med sommarfest - varmt och härligt, mycket folk & mycket mygg och en väldigt avancerad öl-tävlings-annordning. En kul kul kväll :D
 
 
På söndagens morgon botades huvudvärken med go-frukost och soffa. 
Sen kom mamma, pappa, Steken & mormor och hämtade upp mig på deras väg tillbaka mot Mellbystrand. Då jag ver ledig tog jag tillfället i akt att åka dit (tar varje chans jag får - älskar Mellby) Det var över 30 grader så eftermiddagens spenderades mestadels i havet med lite powernaps i solstolen emellan. På kvällen gjorde jag pizza till famijen och sen åt vi choklad och kollade på Sunes sommar :D
 
Efter söndag kommer måndag - då var jag väldigt utvilad och vaknade därför vid sju. Då sprang jag milen och kom hem lagom tills de andra började vakna så smått. Spelade lite sims innan jag och Steken åkte in till Klara för att sedan ta oss vidare till Tylösand. Där spelade vi äventyrs-golf, kul kul! Sen kte vi in till stan där vi åt lunch och glass innan vi åkte tillbaka till Tylösand för att gå på After beachen, då var mamma också med :) 
 
 
Mamma och steken åkte sedan tillbaka till Mellby och jag och Klara svirade vidare. Förfest med Lollo, Annika och Elin innan vi intog måndagsklubben i Tylösand igen :) En kulkul kväll - som ett ljuvligt överraskande + var Ida där också :D KUL igen! vi dansade, drack vin och pratade med kända och okända människor! Nattknäcka med världens bästa storasyrra avslutade en löjligt bra måndag.
 
 
Sen blev det ju tisdag - jag och Klara åt lång, god frukost innan vi åkte tillbaka till Mellby :)
Jag var ute och sprang (!!!) och bakade morotskaka :) På kvällen kom Markus & Andreas och vi var alla (Mamma, pappa, Steken, Mormor, Klara, Andreas och Mackan) och åt och drack supergott på Strandhotellet. Vi drack drink och åt dö-goda snittar på taket innan vi gick och min morotskaka när vi kom hem igen.
 
 
Bilden är från taket, innan vi gick då - delicious.
 
Åkte med tåget i morse för att jobba igen, efter en super-ledighet!! :D
/AK