Får väl utsöka den uteblivna bloggningen men jag har så hemskt mycket annat för mig. Fast det har jag inte, jag gör ingenting om dagarna ;D Men det är la så det ska  när det är semester :P Jag gör ingenting och trivs väldigt bra med det :-)
 
Förra veckan var vi i Italien och gjorde ingenting där istället ;) Låg vi poolen och svettades och när det blev för varmt rullade vi ner från solstingen rakt ner i den svalkande poolen :-) På kvällarna åt vi så god mat att jag fortfarande får rysningar när jag tänker på den. Min bästa rätt är Caprese, en stor mozzarellaklump såljuvligt god (går inte att jämföra med den som vi här hemma, den bara smälter imunnen och den är så fint, åh va gott) till denna massa skolmogna tomater toppat medolja, salt och peppar - aaaah. mamma, pappa, steken, moster Lisbeth och jag, tralla lalla la la!!
 
Igår var det måndag så då ville jag träffa mina kompisaR och dricka vin. Då gjorde jag det. Patricia, Sara, Ida, Tim marcus och jag hade det bra i Idas uterum. Sen åkte vi  till Oscars för lite måndagsklubb. Vi avslutade en bra kväll med mat och säng. 
 
Nu sitter jag i gräset och väntar påStina och Sara som spelar fotboll. Snart ska vi åka hem och då ska jag göra ingenting igen, åh va skönt :)
Pusskram!
/AK
 
Mamma pappa, steken, mister