Jag gö ofta så att jag bestämmer att nu får jag bara sitta vid datan till hel , eller nu får jag bara sitta till halv eller vad det nu kan vara. Idag bestämde jag mig för att sitta till kvart över för att sedsan kolla lite på glosorna, igen!  Nu är klockan 20 över och jag har precis börjat med inlägget, bra anna braaa!

Idag är det skola, engelska prov tvi valen, men efter regn kommer sol skulle man kunna säga.. Efter det fruktade engelska provet kommer de underbara smålänningarna :D Oh vad jag har saknat dom små liven!! Som amanda sa så blir det väldigt mycket prat om deras fruktansvärda, fula och älskade dialekt :-)

Provet får gå som det går, har inte riktigt kunnat koncentrera mig för, iikvälll!!! partypartypartyparty! Vi tar med pia och carro på deras största upplevelse någonsin, mohahahah! Vi börjar ferreriet å¨tallis hos mig själv, vi gör oss igordning lite och börjar rulla runt bland kännslor minnen och annat älskvärt!! Efter det förflyttar vi oss till örby,, till Erra. Där fortsätter vi det hela och sedan är det kro, kro, krooooogen i skooogen!!! TJIHOO!!

Men ohej och ohoo, nu är klockan 29 och jag skulle klicka på krysset för 14 minuter sen, ohhooppsan!


Oh en å två kom igen jucka med rumpan å tr å fyr känner du pulsen pumpa, å fem å sex, sexy sexy sexy ¨å sju å ått rör din kroooooppp!!!!

Se ya later!