Hej alla glada vänenr som läser detta mästerverk!! Lov, bra uppfinning, jag gilalr det väldigt mycke,, men jag slappar inte bara .. idag har systrarn Karlström (inte steken hon kan inte ens bädda sängen) städat hela, hela huset.. Klapp på axlen , ja ja tack men aj inte så hårt ja så där , tack ja jag vet vi är så duktiga :D

Gör inte så mycket mer , har börjat bli lite beroende av thesims, har en liten söt familj på massa människor, dom är så gulliga :D Igår var vi i mormors nya lägenhet, den var jättefint min mormor är så söt här är hon :)
Min söta mormor och världens bästa morfar, saknardig,, också.



På fre,, imorgon, tjohoo..ja jippie..
-  Imorgon är det Halloween fest, vi kanske drar vidare till torestorp sen.. lite jobbigt, skogen liksom.. men men vad gör man inte för partryy!! Jag är såå partyladdad :)

 

Amanda ska på hemligresa spännande, eller jag vet vart hon sak , haha! Jag kommer sakna min fuffilur :) Hon kommer alltid på så bra saker att säga liksom , ja jag förstår inte hur hon får till det så rätt jämt, hon fårstår alltid mig så bra på någe vis,, men vi umgås ju en del :D   hihihihi!!

Nu ska jag laga lite carbonara till min syster :).. och till mig med :DPuss och kram på er alla !!