Hola!!

nu sitterjag och äter lite smöörgås :D gissa vad det är på ? ;D haha! jag sitter occkså och pratar med min kära vän amanda som har varit sjuk idag, (stackarn). Men hon mår bättre nu och det känns ganska hopfullt inför morgondagens skoldag..d et är så fruuktansvärt trpkigt i den redan tråkiga skolan utan dih my little friend!
  Egentligen skulle jag inte sitta här och skriva en blogg, men jag vill ju inte att den ska dö, som mandus pullis lillierotans har gjort, annars är vi nog alla ganska gp, nej inte lisa och sara för hon har ju ingen , och det har ju i och för sig inte eelinn heller och linneas data är ju helknepig men jag och ellen är aktiva :D:D haha!
 Men det var egentligen inte därför jag inte ska sitta här ,, det är för att jag egentligen borde PLUGGA!! men ohh jag orkar bara inte men men jag måste.. Kan berätta lite om helgen för alla er som vill veta :D
 Fredag - familjen lillieroth är här på besök och amanda och jag är såå himmla kecka och trvliga, vi sitter och kollar på high school musical med stina david och lisa , på svenska ( :( ) men vad gör man inte för dom små liven.. Sedan vakanar vid halv tio lördag morgo,, gör inte så mycket kolllar lite tv tills amanda kommer med sitt glada humör vid 11-tiden då ska det börja planeras barnkalas :D underbart, pyjamasparty rättare sagt :D:D lika underbart det, det bästa är att jag aldrig riktigt behövde göra mig io´dning jag liksom gick med pyjamas hela dan ,, haha! underbart det också :D Senare på kvällen när alla barn åkt hem började jag och amanda , blir lite fundersamma om vi skulle behöva gå i pyjamaas hela dagen, men det var inte en chans, vi kan inte sitta stilla ne lördag kväll ;) haha! fixa till oss lite och sedan skepp och hoj upp till the vikenstreet, och till käraste ellen, efter bara ett par minuter kommer linny och liselott dit med. och det var ett hejsans party. Sedan upp till Pontan, och där var det lika så ett hejsan part och sedan kom alla våran egen sara m. sällskap. så det var vi + alex - evelinn + markus pontus adam fille gnu och självaste GP! GP! GP !  DEt var en mycket trvlig kcäll vissa missade en del vissa låg i pontus badkar, vissa sjön hela netten, vissa hade lite olika tävlingar, men alla vad jag vet hade en riiktig toppenkväll :D:D  Sedan söndag morrgon upp till the polka väg och ha one serious fucking irl day, - Liselott, vi hade behövt dig :) Vi bakade kladdkaka, diskuterade. hade otroooligt seriösa och en del oserösa samtall på dagordningen.. menmen  nu kanske jag skulle göra något seriöst av min dag, ska nog ringa amanda igen :D Det är det seriösaste jag kan komma på..

Och du kan bara sticka ifrån mig och mit uunderbbarraaa liiiiivv!!!!

154857-357
PYJAMASPARTYY!!
 
Ja jag är lycklig ja jag är lycklig ja jag är lycklig
måndag tisdag onsdag torsdag fredag lördag
(och söndag, för då är det andra avenyn)ja jag
är lycklig ja jag är lycklig ja jag är lycklig hela
långa veckan ut !! Thank you!!


Puss och kram  Partypinglan :)