Hello hello good people!

Dagen är något seg, men inte alls så seg som den skulle kunnat varit. Jag och mamma har varit med hundarna i det superfina vädret (hoppas solen smälter snön som har legat ungefär en månad för länge), sen åt jag en köttbit och kollade på gårdagens hipp hipp. Jag är både avundsjuk och inte avundsjuk på Amanda som får ååka skidor idag. Jag är avundsjuk för att det är ypperligt väder och för att skidr är något av det ljuvligaste som finns. Men jag är inte så jätteavundsjuk när jag tänker på den lilla seghet som inte kan döljas i min kropp idag.

Går dagen var dökul, jag hade i alla fall dökul! Jag och Hanna regerade på dansgolvet och det kändes bra. Vi började kvällen med fina och supergoda drinkar hos Ida, det fixade vi bra - bra initiativ där! Vi åkte taxibuss till kinnakrog vid elva tiden. Första halvtimman var vi lite lätt själva, men sedan droppade det in lite mer folk - fast dom försvann runt ett igen ;D Jag har bilder (och filmer, ha ha Josefine) på kameran men den orkar jag inte hämta nu, synd för er. Amanda var söt (plyschbralla) och hämtade oss, thank you for that!

Nu ska jag göra sallad och lasange samt vänta på mormor som har varit på Canaris i två veckor, lyckos mormor. Jag har saknat mormor. Jag tycker om mormor.



Här är mormor, och så jag då - med en liten gamhals.

Nehepp nu så!
/AK