Jag är nu mer tillbaka - en snällare och mer trevlig version av mig själv.
 
Jag har skrivit tenta, jag har skrivit klart - skönt! Särskilt skönt med tanke på att det är jobb hela helgen, med födelsedagskalas däremellan, måndag hade jag inte tänkt skriva (för då är det födelsedaaaagen!) och på tisdag jobbar jag. Jag hade om jag inte skrivit färdigt den nu fått sitta hela onsdagen (dagen innan den skulle vara inne) och stressa, svettas och kämpa i kombination med ångest. Därför tog jag tag i mig själv och mitt liv och skrev klrt den igår - braaaa Anna!
 
Hade en sjuk nageltrång på min vänstra lilltå som resulterade i att jag inte kunde ha skor på mig. Gick runt på stan i höst jacka och rosa flip-flop, fashion! Jag var på apoteket och köpte asolsprit, plåster och svindyrsalva. Efter det rullade jag iväg till cykelreperatören :D Han fixade min cykel - han bytte mina båda däck och lite till så den nu är redo för vintern! Under tiden han fixade fick ja låna en cykel, en jätteliten med jättelåg sadel, hahaha!
 
Jag fick avboka min träning för att pyssla om min tå istället, men det hjälpte - han mår mycket bättre idag! Jag har därför varit ute och sprungit i solen på förmiddagen :D Efter det bakade jag födelsedagstårta till morgondagens födelsedagsfest :D
 
Bilderna vill inte vara med så då slipper de väl det då.
 
Nu; seminarium.
/AK