Hej sverige!
 Idag är det ytterligare en dag i solen, åh det är skönt. Men jag orkar inte sola längre, jag vet det låter hemskt och väldigt otacksamt, men det är den hemska sanningen! Jag svettas sönder !!

Vaknade tio idag,, jag var så glad när jag vaknade för jag drömde lite av en mardröm inatt,, jag drömde att jag fick hjärnskakning och var nedsövd och vaknade upp två dagar innan skolan började.. sen kom jag på att det bara var en dröm och att det endast gått två veckor på detta ljuvliga lov. ¨
I lördags ringde amanda mig vid åtta tiden och frågade om hon väckte mig, men som man alltid säger, men det gjorde hon inte, not :-) Hi hihi! I alla fall var det något viktigt, tur för henne, hon frågade om jag ville åka med ner till varberg en sväng om,, och det tackar man inte nej till i första taget. Vi kollade när lilldavid spelade fotboll och sen begav vi oss till Kåsa.. När vi står vid Kåsa säger amanda, nej men anna detta är inte kåsa. jo amanda det är jag nästan säker på att det är. Amadna säger att hon är säker på att det ligger därborta vi ankaret,, jag som brukar få ge med mig när det gäller lokalsinne och platsers positioner ger med mig och vi börjar gå... Jag säger flera gånger på vägen att jag verkligen tror att kåsa var där borta men amanda var säker! Efter ett tag blev amanda lite osäker och vi frågade en dam, Kåsa ligger däråt och pekar åt mitt håll. Det vara bara att vända, det var inte alls skitsvettigt och fruktansvärt irriterande!!!  
 När vi väl var framme var det mycket skönt med ett dopp i det blå! Vi träffade halva mark och hade det trevligt varmt och härligt. Sen åkte vi hem, stressade i oss en massa mat tillsammans med Lisa och Ellen och efer det tog vi en sväng upp till Tim där det var lite party för att fira sommarens härliga dagar.. vi var tappra och satt ute riktigt länge till myggen tog över,, då fick vi ge oss. Vi gick in!
 Väl inne spelade vi kort, gjorde korttrick, lite basket och lite bröllop.. en lyckad, mycket trevlig afton i glada vänners lag :-D Dagen efter det vaknade vi upp av Lisas sms, det går ett tåg om en halv timme eller ett klockan ett... ett var för sent så det avr bara att hoppa upp och iväg och det avr mycket, mycket nära att vi missade tåget amadna och jag .. men det gjorde vi inte! Vi sammanstrålade med hanna och ytterligare halva mark.. Efter vår helg kan vi konstatera att Kåsa är väldigt poppis! Amanda var totaly  superbränd och hade solsting och fritetrad både kropp och hjärna :-) Mycket lustigt, men det avr synd om det lilla barnet som låg invirat i allt för att inte få en endaste mer droppe sol på sig.. Sen pkte vi hem med Klara och jag gjorde en mycket välsmakande laxsallad, kollade på privileged och sen blev det sex avsnitt sex and the city.. kom i säng tidigt redan elva men endå sov jag till tio.. Elva timmar det är inte bra,, sover man mer än nio blir man trött,, och jag märker der. Jag är trött!
 Nu vette skrutt vad jag ska göra, lite lunch kanske, men jag är itne hungrig!

Ikväll kommer pappa mamma och lillsteken hem, dom har avrit i mellbystrand hela helgen,, jag antar och hoppas att det blir familjemys och grillat kött :D



Familjemys!

Ne nu, ha det bra imorgon blir det göteborgsskärgård, följ med om du vill!