Hello day! Hello lovely day!! Hello lovely sunny day! Hello lovely sunny dag! Hello lovely sunny happy day! Hello lovely sunny happy mothers day!!

Ja, idag är det morsdag, alla mammor ät nog väldigt snälla för de har varit ett förtjusande vackert väder idag.. Och det är dom värda dom små liven som gör allt för att vi ska ha det bra.. dom sätter nästan alltid oss barn i första hand och behandlar oss som om vi vore gjorda av något alldeles extra.. dessa underbara mammor!!

Eftersom det är söndag idag måste det varit lördag igår, och det var det. Vi tillbringade kvällen hos morkerstin, mycket trvligt! Vi grillade och åt mycket festlig och god mat Amanda Lisa och jag.. Linnea halkade in lite på efterkalken efter att ha ätit med farmor och farfar...sen kollad vi på robinsson finalen och vi konstaterade att jag var som 118100, bara så ni vet detta.. Vet inte vad dom får allt ifrån,, och dom förstår tydligen inte vad jag får allt ifrån :-) Kvällen fortsatte med "drömkåken" som jag hade glömt av.. Lisa och jag var de enda som var vakna.. kul klart ;-) Kvällen slutade med att amanda Lisa och jag somnade gott i föräldrarna lillieroths goa säng :-)

Eftersom det var lördag i går måste det varit fredag i förrgår, och det var det! Då spenderade vi kvällen först på näsalen och sedan vidare till ett blött, skumfyllt och roligt dansgolv låångt inne i skogen :-) Förfestsade gjorde vi som sagt på näsalen där Filleboy bjöd till med förferre ;-) Mycket trevligt hade vi det, min kamera blev vattendskadad på något vis (?) och fick sig en liten flepp.. men men ! Ingen ide att gråta over spilld mjölk, den kanske har levt ett hårt liv.. men hårdare ska det bli för partyhelgerna är då inte över ;-) Lygnevi på fredag sen är det avslutningen och sen är det midsommar.. hoohoo! Sommaren har inte ens börjat, och jag gilllar det!!!
Något som jag däremot inte gillar är det förbaskade historiaprovet vi har på tisdag och det förbaskade samhällsvetenskapsprovet som vi har på torsdag.. INTE KUL ALLS!!

Idag åkte Amanda och jag (efter tusen timmars plugg) till hanatorp där ett gäng vänner väntade, vi hade trevligt trevligt!!
Nu är klockan riktigt mycket! Jag sitter i mitt rum och svettas ! Men som tur är har jag fått en kylare till datorn av snäll-jörgen.. den är förjäkla bra! Nu är jag nästan kall mellan benen när jag sitter med min vän i knät ;-)

Hihii, men sist vill jag ge er en bild på världens bästa!!!


 . Min mamma !!

God natt people !