Jag och sara ligger och väntar på bättre tider! (Eller nej, Sara har somnat igen, hon har bara sovit tio timmar i natt.. Stackar flickebarn behöver sömn. Men jg tänker inte väcka henne, jag spelar vaggvisor, när hon har somnat riktigt djupt ska jag höja och byta spellista.) Vi väntar på att oskar ska komma så vi kan få gå ner oc äta på amandas restaurang. Vi väntar på att vi ska få ta på oss finklänningarna och vi väntar på fest. En helt underbar kväll på baden har vi räknat med och det är väl bara att se till att våra förväntningar inte slopas. Det ska vi nog klara av! Maskinen anländer på Baden ikväll och det gör vi med, solen skiner och det känns som att kvällen bara inte kan gå fel!

Båstad förra veckan var bra, riktigt kul och svettigt. Vi hade det bra nere i dimman, i svetten och i champangevimmlet, tennisveckan i all ära ;) Det står också i tidningen igår att tennisveckan och båstadbratsen är bra för folkhälsan, de dricker ju ingen alkohol.. De bara sprutar ju ut den, eller vaskar den.. Sure!?


Jag tog bilder i båstad, men lille kameran hoppade förtvivlat ner i golvet och fick åka på reperation.... aoch!

Nu är det party här två dagar, på fredag blir det P!nk + utgång med Klarre och sen på lördag blir det turbo-packning och sen på söndag komer dagen vi alla har väntat på heeelt sjuukt länge. Vi åker. Vi reser. Vi anländer; Rhodos!! Tack för det.

Jag är redo, jag kan åka nu, eller jag ska bara festa lite innan jag börjar festa! ;) Det här är en ljuvligt sommarlov och jag vill aldrig att det sak ta slut. Nu ska jag kolla danska paradise, få upp partystämmningen ytterligare :D

/AK