Hello people!

Är fruktansvärt sliten, trött och lider av lite lätt huvudvärk.. Party på vinkelgatan har sätt sina spår. Och du milde vilken fest det blev. Planerna var väl inte direkt planerade fören vid sjutiden när Bellann ringde och sa att vi i alla fall skulle förfesta hos henne och rätt somd et var blev det ett himla kalas! Vi gjorde lista om vad vi ska göra sommaren 2010, det är kanske någonting jag inte drar här men den är väldigt fin. Mitt finger lider, har ont och vill inte längre leva. Klämde det under ellens dörr igår och det mår den lille inte bra av.

Idag ska jag, eh.. Hmm? Jag ska kolla danska paradise, ... Vad ska jag mer göra? Inget mera planerat, det är i o för sig väldigt skönt. Familjen är inte hemma och ska jag vara ärlig, och det ska man ju, tycker jag faktiskt att det är gansak skönt. Stackars Bellan ska jobba, ja jag tycker faktiskt synd om henne. Men men ! Vi säger tack till Bellan och för mina vänner som är undebara!

Bilder har jag inte så gott om för min kamera ,trots lagning, fungerar inte. Pust, suck och pust igen. Säger som mormor " alla dessa aparater!" Men Lina och patricia tog bilder och jag hoppas jag kan få ta del av dessa.

Här har ni förresten Lina och Patricia på en bild..

Ne nu jäklar, Nicoline? Mads? Heider? Karina? Rasmus? Diana? Alla med? Då köör vi!
pusskram, kväljning!
/AK