I'am alive and i'm hear for you!
Tommy Myllymäki - gjorde en lax och smörsås som jag hade kunnat leva på dygnet runt. Charmig & grym, bra kombo.
Gustav Trädgårdh från Sjömagasinet hade ostronskola - fräckt. Och gott!
Sitter i skrivande stund på tåget tillbaka mot Malmö! Har varit på bokmässan i Gbg :-) Bott hos Klara & Ante och haft det himla bra - både på bokmässan och hos Klara & ante!
Reporter Anna K klev in men ståtlig hållning och van penna vid anteckningsblocket. Eller? Var helt starstrucked och tittade på allt och alla med imponerade ögon. Gjorde mindre intervjuer med Leif Mannerström, Sandra Mastio, Gustav Trädgårdh, Niklas Ekstedt för att nämna ett par ;) Det var även presentation av massa nya kokböcker och på testerscenen provlagade de rätter ur böckerna. Gott, imponerande, inspirerande och gott igen. Antecknade som en liten gnu och var fullkomligt utmattad när jag satte mig på spårisen tillbaka till Klara :D Men å så kul. Precis som min nya sysselsättning är i allmänhet: å så kul alltså.
Legenden - Leif Mannerström! Så kul, så etablerad och så otroligt skicklig.
Gustav Trädgårdh från Sjömagasinet hade ostronskola - fräckt. Och gott!
Nehe ni! Nu får det vara nog - jag ska undersöka om jag kan se vad jag själv antecknade igår - kan bli riktigt spännande ;)
/AK